Bine aţi veniT !

 

     S.C. DELIVIO S.R.L. a implementat proiectul cu titlul "Frumusete de fier", proiect finantat prin Programului Operational Regional, Axa prioritara 4 "Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local", Domeniul de interventie 4.3. "Sprijinirea dezvoltarii microIntreprinderilor" in perioada 27.12.2011-27.05.2012.


     In cadrul acestui proiect societatea a achizitionat un sistem automatizat complet pentru prelucrare fier forjat, compus din mai multe echipamente si accesorii ceea ce va determina cresterea cifrei de afaceri a societatii, sporirea profitului si a creat 2 noi locuri de munca.


 

 

DESPRE NOI!

 
Suntem o companie romaneasca cu sediul in Oradea si activam in domeniul confectiilor din fier forjat. Activitatea noastra cuprinde atat comercializarea en-gross si en-detail a elementelor de fier forjat, cat si proiectarea si realizarea confectiilor metalice.

 

Personalul implicat in activitatea de proiectare si productie detine o experienta insemnata, formata in urma lucrarilor complexe realizate atat in tara cat si in strainatate.

 

 

 

 

 Materialele de foarte buna calitate – majoritatea din import – precum si echipamentele si tehnicile de ultima generatie permit realizarea unor proiecte deosebite.

 

DeLivio S.R.L. este distribuitor autorizat pentru Romania al produselor prestigioasei companii Rik-Fer din Italia.

 

Va invitam sa vizitati galeria de imagini reprezentand o parte din lucrarile realizate, precum si magazinul virtual, care va permite consultarea si comanda produselor noastre.


 

 

 

 

 

 

 

 

                        

 

 

 

                         

 

 

 

 Copyright © 2008 KYO INC | Toate drepturile rezervate.  Web design by Kyo